Το βιολογικό Matcha είναι μια λεπτή πούδρα από 100% εκλεκτά και πολύ προσεχτικά επιλεγμένα πράσινα φύλλα τσαγιού, αλεσμένα σε πετρώματα από γρανίτη, χωρίς άλλη επεξεργασία. Προσφέρει ενέργεια, ευεξία, συγκέντρωση και είναι αντιοξειδωτικό.

Οδηγίες Χρήσης: Προσθέτουμε 1κ.γ. σε μισό ποτήρι με κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά. Μπορούμε να προσθέσουμε 1κ.γ. στους χυμούς και τα smoothies μας.

 
 
Λίγα λόγια για την Souldiet!
Ονομάζομαι Ευαγγελία Ντεμίρη και είμαι η ιδρύτρια και κινητήριος δύναμη της ομάδας Souldiet. Ο στόχος της ομάδας Souldiet είναι να σας κάνουμε να νιώσετε εκπληκτικά διαμέσου τόσο της διατροφής όσο και ενός τρόπου σκέψης και ζωής. Στο ταξίδι που θα ξεκινήσουμε μαζί θα σας ενθαρρύνουμε να απελευθερώσετε τη δύναμή σας, να διευρύνετε τους ορίζοντες και τα όρια σας και να αποκτήσετε υγεία και ευεξία!

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο πώς να μάθεις να ακούς το σώμα σου και να του προσφέρεις τα πιο θρεπτικά τρόφιμα που μπορείς και ταυτόχρονα πώς να βελτιώσεις τις πτυχές της ζωής σου που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 
Πηγή: