1. Η εταιρεία ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει σειρά από διαγωνισμούς / κληρώσεις (εφεξής οι «Ενέργειες»), στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά, προκειμένου να κερδίσουν τα δώρα που θα προκηρύσσονται πριν από κάθε κλήρωση.

2. Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση ισχύει με την πλήρη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας κατά τους όρους του παρόντος, για όλο το χρονικό διάστημα διάρκειας της εκάστοτε κλήρωσης.

3. Από τις Ενέργειες εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr της -Διοργανώτρια Εταιρεία, «Generation Y- International Interactive Agency - ΣΠΑΝΙΔΗΣ-ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗΣ O.Ε.», καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Η διάρκεια, η ημερομηνία διεξαγωγής και τα δώρα της κάθε κλήρωσης θα ορίζονται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα https://www.ypharmacy.gr/el  ή στη σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/ypharmacy.gr/  της Διοργανώτριας Εταιρείας και πάντα σε χρόνο προγενέστερο της εκάστοτε κλήρωσης.

5. Στην κάθε κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα για τη συγκεκριμένη κλήρωση.

6. Κατά τη διάρκεια της κάθε κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μία φορά στην κάθε κλήρωση δηλώνοντας τα στοιχεία που του ζητούνται.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν εξαργυρώνονται και δεν μεταβιβάζονται.

8. Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς της κατά την προκαθορισμένη κατά τα άνω ημέρα της εκάστοτε κλήρωσης και όπως αυτή θα προβλέπεται στη σχετική ανακοίνωση για την εκάστοτε κλήρωση στην ιστοσελίδα https://www.ypharmacy.gr/el ή στη σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/ypharmacy.gr/  της Διοργανώτριας Εταιρείας.

9. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 29/10, 5/11, 12/11 και 19/11 στη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/ypharmacy.gr/ ) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

10.Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα https://www.ypharmacy.gr/el  ή στη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/ypharmacy.gr/ ) της Διοργανώτριας Εταιρείας να μεταβάλλει τους όρους των κληρώσεων, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκειά τους ή ακόμη και να τις ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

11.Στην περίπτωση που για κάποια κλήρωση που διενεργείται από τη Διοργανώτρια Εταιρεία ορισθούν άλλοι ειδικοί όροι στην ιστοσελίδα https://www.ypharmacy.gr/el ή στη σελίδα του Facebook (https://www.facebook.com/ypharmacy.gr/ ) της Διοργανώτριας Εταιρείας, αυτοί θα υπερισχύουν των παρόντων.

12. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται από την υποστηρίκτρια των Διοργανωτριών εταιρεία ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει, καθώς και για άλλους προωθητικούς σκοπούς δηλαδή για ενέργειες Marketing. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν σε αρχείο και θα επεξεργάζονται από την εταιρεία ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων στα πλαίσια και για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες παρέχουν προαιρετικά τη συγκατάθεσή τους για τη λήψη ενημέρωσης για νέες προωθητικές ενέργειες μέσω τηλεφώνου, email ή SMS από την υποστηρίκτρια των Διοργανωτριών εταιρεία ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr, στα προσωπικά στοιχεία τα οποία έχουν υποβάλλει κατά τη συμμετοχή τους καθώς επίσης παρέχουν τη συγκατάθεσή τους προς την εταιρεία ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, με το διακριτικό τίτλο ypharmacy.gr για τη διαδικασία ανάδειξης και ανακοίνωσης των τελικών νικητών και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο διαγωνισμός. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην ως άνω εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ypharmacy.gr .

13.Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση συνιστά τέτοια ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

14. Ο αριθμός των νικητών είναι δύο (2) ανά εβδομάδα και τα δώρα ανά εβδομάδα είναι τα εξής, ανάλογα με τη μοναδική επιλογή του κάθε χρήστη:

 

1o set προϊόντων /1η εβδομάδα:

Product

Όνομα Προϊόντος

1

FREZYDERM MOISTURIZING CREAM PLUS 30+ 50ML

FREZYDERM CREAM SUPER BOOSTER 5ML

2

NUXE PRODIGIEUSE HUILE RICH 100 ML

NUXE PRODIGIEUSE HUILE DE DOUCHE 200ML

3

SOLGAR SKIN NAILS AND HAIR FORMULA 60TABL (PROMO PACK 2ΤΕΜ)

4

POWER HEALTH TOP DIET ΜΟΚΑ 350GR (10SACH)

POWER HEALTH TOP DIET CHOCOLATE 350GR (10SACH)

 

2o set προϊόντων /2η εβδομάδα:

Product

Όνομα Προϊόντος

1

RADIANT TWIST EXTREME CURL&VOLUME MASCARA No1-BLACK

RADIANT MATT LASTING LIP COLOR SPF15 No39

2

URIAGE EAU THERMALE WATER SERUM 30ML

URIAGE WATER CREAM LIGHT 40ML

3

ALVITYL VITALITE (11 VITAMINES) 150ML

ALVITYL DEFENSES SIROP 240ML

4

PANTHENOL EXTRA MEN FACE&EYE CREAM 75ML (PROMO+AFTER SHAVE BALM 75ML)

PANTHENOL EXTRA EDT MEN WOOD/CHOCOLATE/ORIENTAL 50ML

 

3o set προϊόντων /3η εβδομάδα:

Product

Όνομα Προϊόντος

1

APIVITA 5-ACTION EYE SERUM 15ML

APIVITA CLEANSING FOAM FACE&EYES (ΕΛΙΑ&ΛΕΒΑΝΤΑ) 200ML

2

FREZYDERM BABY SHAMPOO 300ML (PROMO+100ML)

FREZYDERM BABY LAUNDRY 1LT+BABY CREAM 175ML+ΔΩΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

3

VITABIOTICS PERFECTIL 30TABL

VITABIOTICS WELLWOMAN 30CAPS

4

KORRES 3D ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ FACE ACTIVE OIL 30ML

 

4o set προϊόντων /4η εβδομάδα:

Product

Όνομα Προϊόντος

1

CLERIA HYDRA VELVET CREAM 50ML

CLERIA EYE PERFECTION CREAM 30ML

2

KORRES EDT MEN VETIVER ROOT-GREEN TEA-CEDARWOOD 50ML (PROMO+AFTERSHAVE BALM 125ML)

KORRES MEN FACE CREAM MOISTURISER BORAGE SPF6 50ML

3

LIERAC SUPRA RADIANCE ANTI-OX CREAM-GEL 50ML

4

SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ ENERGY 30CAPS

SUPERFOODS SLIMDETOX 300ML