Ένα από τα προβλήματα της γυναικείας ομορφιάς, που δυστυχώς ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες - ανεξάρτητα από την ηλικία-  και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης είναι οι μαύροι κύκλοι και οι αντιαισθητικές σακούλες κάτω από τα μάτια που κάνουν το βλέμμα μας να δείχνει συνεχώς κουρασμένο!

Ακολουθήστε 5 απλά φυσικά tips και θα σας χαρίσουν πιο ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα πιο γρήγορα απ' ότι περιμένατε:

1. Με τη δύναμη του ροδόνερου
Εφοδιαστείτε με μπαμπάκι και αφού το εμποτίσετε σε ροδόνερο, τοποθετήστε το πάνω στους μαύρους κύκλους σας. Αφήστε το για περίπου μισή ώρα και αμέσως θα δείτε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας να μειώνεται. Το ροδόνερο θα λειτουργήσει αναζωογονητικά για τα κουρασμένα μάτια σας.
 
2. Νερό το απαραίτητο
Μην το αμελείτε! Πίνετε καθημερινά τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ενυδάτωση και το νερό είναι αυτό που θα του τη χαρίσει
 
3. Φύλλα μέντας τα αναζωογονητικά
Με ένα γουδί ή με τη βοήθεια ενός μπλέντερ, δημιουργήστε μια παχύρευστη πάστα από φύλλα μέντας. Εφαρμόστε το μείγμα πάνω στους μαύρους κύκλους σας και αφήστε το να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Η μέντα εκτός του ότι συμβάλλει στη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια, θα κάνει το πρόσωπό σας να μοσχοβολά.
 
4. Το sos της διατροφής
Σίγουρα η ανθυγιεινή και άτσαλη διατροφή είναι ένας από τους παράγοντες που σας χαρίζουν απλόχερα μαύρους κύκλους. Συμπεριλάβετε στο καθημερινό διαιτολόγιό σας πράσινα φυλλώδη λαχανικά, ειδικά όσα περιέχουν βιταμίνη Κ, όπως το λάχανο, το μπρόκολο κ.λπ. και σίδηρο.
 
5. Κάντε το όπως η Kate Moss
Το πανέμορφο supermodel, μοιράστηκε πριν λίγους μήνες το μυστικό για να δείχνει το πρόσωπό της ξεκούραστο ακόμη και μετά από ένα μεγάλο hangover. Η ίδια αποκάλυπτε: «Δεν έχετε παρά να πλύνετε το πρόσωπό σας με χυμό από αγγούρι και κρύο νερό.» Μπορείτε, λοιπόν, να πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό- που βοηθά στη μείωση του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών- ή να τυλίξετε 2-3 παγάκια σε ένα μαλακό πανί και να τοποθετήσετε πάνω στους μαύρους κύκλους.

Και μη ξεχνάτε 8 ωρίτσες ύπνου βοηθούν πάντα!