Η θερμοκρασία έχει ανέβει και πρέπει σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για την καλοκαιρινή καθημερινοτητά μας. Εδώ θα βρείτε κάποια tips για να σας βοηθήσουν τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες!
 
Βάλτε τα βερνίκια νυχιών στο ψυγείο
Πάντα αναρωτιόμασταν γιατί το καλοκαίρι όταν βάφουμε τα νύχια μας δημιουργούνται αυτές οι ενοχλητικές φουσκαλίτσες στο χρώμα αφού τα βάψουμε. Η υψηλή θερμοκρασία το καλοκαίρι πήζει τα βερνίκια. Η λύση να μπουν στο ψυγείο είναι αρκετά καλή αλλά δεν χωράνε όλα, οπότε αρκεί να βάλετε το βερνίκι που θα χρησιμοποιήσετε στο ψυγείο μια ώρα πριν το εφαρμόσετε στα νύχια σας.
 
Ξυραφάκι και λάδι
Για εσάς που χρησιμοποιήτε ξυραφάκι για αποτρίχωση, για να μην αλλάζετε κάθε δύο μέρες ξυραφάκι μπορείτε να του ρίχνετε μια σταγόνα λάδι αφού το χρησιμοποιήσετε για να μην σκουριάσει και σα; προκαλέσει κάποια μόλυνση.
 
Primer
Το καλοκαίρι συνήθως δεν βαφόμαστε τόσο γιατί έχουμε μαυρίσει αλλά πόσο ενοχλητικό όταν την ημέρα που θα αποφασίσετε να βαφτείτε λίγο περισσότερο και να βάλετε το το makeup σας, το νιώθετε να «λιώνει» στην επιδερμίδα σας μετά από μίση ώρα στο bar που έχεte βγει για ποτό! Υπάρχει όμως λύση και για αυτό! Primers! Το εφαρμόζετε σε όλο το πρόσωπο (και στα μάτια, δεν θέλετε να λιώνει και η σκιά) πριν ξεκινήσετε να βάφεσται. Βοηθάει να κρατηθεί το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες!
 
Αντιηλιακό!
Έχετε κουραστεί να ακούτε συνέχεια το πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό για το προσώπο χειμώνα/καλοκαίρι. Συνήθως όμως κανείς μας δεν το ακολουθεί και έτσι τα αποτελέσματα από τη φωτογύρανση θα τα βρείτε μπροστά σας. Η χρήση 50 SPF αντηλιακής προστασίας στο πρόσωπο θα φανεί στην ηλικία των 50 που η επιδερμίδα μας θα έχει κρατήσει τη νεανική της όψη.