Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.ypharmacy.gr

Το www.ypharmacy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου Μερτύρης Παναγιώτης & ΣΙΑ IKE, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

To www.ypharmacy.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με εξειδικευμένη γνώση στο χώρο του φαρμακείου, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Εδώ θα βρείτε προσφορές σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, είδη βρεφικής φροντίδας, καθημερινής περιποίησης κ.α.. Στο www.ypharmacy.gr εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς για τους πελάτες μας.

Οι ίδιες τιμές υπάρχουν στο ηλεκτρονικό και στο φυσικό μας κατάστημα. Η μοναδική εξαίρεση αφορά στα είδη που διαθέτουν την επισήμανση “Price Drop”. 

Τα προϊόντα με την επισήμανση “Price Drop” διατίθενται με μεγαλύτερη έκπτωση, μόνο για λίγες ημέρες και αυτή η έκπτωση ισχύει μόνο για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Φαρμακείο Μερτύρης Παναγιώτης

Το Φαρμακείο Μερτύρης Παναγιώτης είναι κοντά σας εδώ και 30 χρόνια δίνοντας έμφαση στην παροχή υπηρεσιών, ενημέρωσης και ιατρικών υπηρεσιών σε έναν ιδιαίτερο χώρο. Επίσης προσφέρονται δερμοανάλυση και αισθητική περιποίηση καθώς και παιδότοπος για την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών κατά την παραμονή τους στο κατάστημα. Το φαρμακείο παρέχει εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμευσης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παραγγελία σας ή για απορίες σχετικά με τα προϊόντα του φαρμακείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά. Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος του φαρμακείου μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Email: info@ypharmacy.gr

Τηλ.: 22910 90000 (αστική χρέωση)

Fax: 22910 90001

Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου - Κυριακής και Αργιών

Διεύθυνση:Λεωφ. Αγ. Μαρίνας-Κορωπίου 80  - Τ.Κ.19443 - Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Βρείτε το χάρτη εδώ 
 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.