Το www.ypharmacy.gr υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών βάση της αξίας, του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας, κατά την πραγματοποίησή της. Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
 

Αποστολές στην Ελλάδα

Οι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και Speedex.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο εταιρειών κατά την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας αναφέροντας την εταιρεία που σας εξυπηρετεί στο πεδίο των σχολίων στην φόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών ή αναφέροντας μας προφορικά την εταιρεία που επιθυμείτε κατά την πραγματοποίηση τηλεφωνικής παραγγελίας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (- εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών).
Για κάποιες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-4 εργάσιμες ημέρες.
Η ενημέρωση της πορείας της παράδοσης θα γίνεται με σχετικό ενημερωτικό e-mail ή SMS με τον σύνδεσμο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες. Το τμήμα παραγγελιών του www.ypharmacy.gr ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

Για αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 2,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 1.00€.

Για αγορές από 39€ και άνω και μέχρι 3 kg βάρους η αποστολή είναι δωρεάν.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το www.ypharmacy.gr για τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00€.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική.

Προς το παρόν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος μόνο για την Κύπρο και η Πληρωμή πραγματοποιείται με Paypal η Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το www.ypharmacy.gr για τα έξοδα αποστολής.

 

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 7 - 12 εργάσιμες ημέρες.

Η ενημέρωση της πορείας της παράδοσης θα γίνεται με σχετικό ενημερωτικό e-mail ή SMS με τον σύνδεσμο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 7,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 2,00€.

Για αγορές από 120€ και άνω και μέχρι 3 kg βάρους η αποστολή είναι δωρεάν.

Οι αποστολές με την επισήμανση "χωρίς έξοδα αποστολής" αφορούν μόνο τις αποστολές εντός Ελλάδας. Για όλες τις αποστολές εκτός Ελλάδας υπάρχει η ανάλογη χρέωση. 

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Αποστολή με Courier Express

Ο χρόνος παράδοσης της express αποστολής ανέρχεται στις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Για express αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 16,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 5,00€.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Παραλαβή από το φαρμακείο

Σε αυτή την περίπτωση παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το φαρμακείο μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας (μέσω SMS ή Email). Με την παρέλευση 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα διαγράφεται από το σύστημά μας.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 20:00

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Προϊόντα με την ένδειξη "Διαθέσιμα" θεωρούνται όλα τα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν αυθημερόν ή και μέχρι 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία προσθήκης τους σε παραγγελία. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αυτό το χρονικό περιθώριο δεν μπορεί να τηρηθεί, το ypharmacy θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά και να σας εξυπηρετήσει με τον ταχύτερο τρόπο. Σκοπός μας είναι να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες μας το ταχύτερο δυνατόν, αποφεύγοντας όποια καθυστέρηση.