Το www.ypharmacy.gr υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών βάση της αξίας, του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας, κατά την πραγματοποίησή της. Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Αποστολές στην Ελλάδα

Οι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και Speedex.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο εταιρειών κατά την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας αναφέροντας την εταιρεία που σας εξυπηρετεί στο πεδίο των σχολίων στην φόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών ή αναφέροντας μας προφορικά την εταιρεία που επιθυμείτε κατά την πραγματοποίηση τηλεφωνικής παραγγελίας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή SMS για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες. Το τμήμα παραγγελιών του www.ypharmacy.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

Για αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 2,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 0,90€.

Για αγορές από 39€ και άνω και μέχρι 3 kg βάρους η αποστολή είναι δωρεάν.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το www.ypharmacy.gr για τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 

Παραλαβή από το φαρμακείο

Σε αυτή την περίπτωση παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το φαρμακείο μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας (μέσω SMS ή Email). Με την παρέλευση 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα διαγράφεται από το σύστημά μας.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 20:00