FAQ

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παραγγελία σας ή για απορίες σχετικά με τα προϊόντα του φαρμακείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά. Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος του φαρμακείου μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.


Email: info@ypharmacy.gr
Τηλ.: 22910 90000 (αστική χρέωση)

Fax: 22910 90001


Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου - Κυριακής και Αργιών

Διεύθυνση:Λεωφ. Αγ. Μαρίνας-Κορωπίου 80  - Τ.Κ.19400 - Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Γιατί να δημιουργήσω λογαριασμό στο www.ypharmacy.gr;

Δημιουργώντας το δικό σας λογαριασμό στο www.ypharmacy.gr, μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώνετε κάθε φορά τα στοιχεία παράδοσης. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας και δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του www.ypharmacy.gr.

Γιατί να εγγραφώ στο Newsletter του www.ypharmacy.gr

Με την εγγραφή σας στο Newsletter του www.ypharmacy.gr μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές και εκπτώσεις.

 

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στα newsletter μας απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια όπως:

 

 • Εκπτωτικές ενέργειες μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες
 • Ενημερωτικά emails σε σχέση με εποχιακά θέματα που σας ενδιαφέρουν
 • Νέες προσφορές σε σχέση με προϊόντα ή εταιρείες που προτιμάτε
 • Αφίξεις νέων εταιρειών

Είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα;

Το www.ypharmacy.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια όλα τα προϊόντα του να είναι άμεσα διαθέσιμα. 

Προϊόντα με την ένδειξη "Διαθέσιμα" θεωρούνται όλα τα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν αυθημερόν ή και μέχρι 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία προσθήκης τους σε παραγγελία. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αυτό το χρονικό περιθώριο δεν μπορεί να τηρηθεί, το ypharmacy θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά και να σας εξυπηρετήσει με τον ταχύτερο τρόπο. Σκοπός μας είναι να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες μας το ταχύτερο δυνατόν, αποφεύγοντας όποια καθυστέρηση.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες. Το τμήμα παραγγελιών του www.ypharmacy.gr ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

Στο www.ypharmacy.gr θα βρω τις ίδιες τιμές με του φαρμακείου;

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι, ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ypharmacy.gr θα βρείτε τις ίδιες τιμές με εκείνες του φαρμακείου μας.

Η μοναδική εξαίρεση αφορά στα είδη που διαθέτουν την επισήμανση “Price Drop”. 

Τα προϊόντα με την επισήμανση “Price Drop” διατίθενται με μεγαλύτερη έκπτωση, μόνο για λίγες ημέρες και αυτή η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

To ηλεκτρονικό κατάστημα www.ypharmacy.gr ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία «Μερτύρης Παναγιώτης & ΣΙΑ ΙΚΕ». Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη διεύθυνση: Λ. Αγίας Μαρίνας – Κορωπίου 80, ΤΚ 19400.

 

Γενικά

 

Οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς επίσης και με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής. Κάθε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τον παρόντα δικτυακό τόπο με δική του αποκλειστικά ευθύνη, το δε περιεχόμενό του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλή ή προτροπή άμεση ή έμμεση προς τους χρήστες/επισκέπτες να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη.

 

Το www.ypharmacy.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες και θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

 

 

Εισαγωγή

 

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία, ή να επηρεάσουν/θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το www.ypharmacy.gr .

 

Ο παρούσα ιστοσελίδα  και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να την χρησιμοποιούν, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το www.ypharmacy.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα χρηστών/επισκεπτών.

 

Το www.ypharmacy.gr προσπαθεί να συντηρεί και να εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του. Η διαθεσιμότητα του παρόντος δικτυακού τόπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τεχνικός εξοπλισμός των χρηστών ή το δίκτυο κλπ.

 

Το www.ypharmacy.gr έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία της. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου για λόγους που δεν βρίσκονται στον έλεγχο ή την βούληση του www.ypharmacy.gr .

 

Το www.ypharmacy.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει την ακρίβεια, πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών και του εν γένει περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου, όμως δεν εγγυάται, ούτε ευθύνεται έναντι των χρηστών/επισκεπτών, για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία του www.ypharmacy.gr να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, το www.ypharmacy.gr δεν εγγυάται ότι, η χρήση από χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού τόπου, πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενό του, δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

 

Το www.ypharmacy.gr έχει το δικαίωμα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 

 

Περιορισμένη άδεια

 

Το www.ypharmacy.gr, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

 

 

Περιορισμός ευθύνης

 

Το www.ypharmacy.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το www.ypharmacy.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

 

Οι χρήστες/επισκέπτες που δεν εμπιστεύονται το www.ypharmacy.gr καλούνται να μην επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.

 

To www.ypharmacy.gr δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων,  ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα. Η ευθύνη μας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προιόντων (δικαίωμα υπαναχώρησης πελάτη).

 

To www.ypharmacy.gr δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων για λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών φαινομένων, καταστροφής, απεργίες προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα τoυ ηλεκτρονικού καταστήματος .

 

To www.ypharmacy.gr δεν ευθύνεται για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών του και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων για λόγους που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά του, όπως ενδεικτικά λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, καταστάσεις ανάγκης, απεργίες, πρόβλημα ή δυσλειτουργία των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στον χρήστη και αφότου δοθούν για αποστολή, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και γενικά για κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η ευθύνη της εταιρείας περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.

 

To www.ypharmacy.gr δεν ευθύνεται για κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων από τo www.ypharmacy.gr και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μέτρα που όφειλε να λάβει.

 

Οι παρεχόμενες, από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πληροφορίες και συμβουλές, για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά και την αισθητική προσφέρονται αποκλειστικά προς ενημέρωση και μόνο και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές συμβουλές, γνωματεύσεις, διαγνώσεις και συνταγές από επαγγελματίες ιατρούς, ιατρικούς φορείς και διαγνωστικά κέντρα που οφείλει να λαμβάνει και να ακολουθεί ο χρήστης των υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας και καθημερινών θεμάτων που τον απασχολούν. Οι, σε απάντηση ερωτημάτων χρηστών, παρεχόμενες συμβουλές και πληροφορίες από τον παρόντα δικτυακό τόπο είναι απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες, δίδονται όμως με την επιφύλαξη της ακρίβειας, πληρότητας και αλήθειας των παρεχόμενων από τον χρήστη πληροφοριών για το ζήτημα που τον απασχολεί, τα χαρακτηριστικά των οποίων (πληροφοριών) δεν έχουμε την δυνατότητα ή ευθύνη να επιβεβαιώσουμε. Σε περίπτωση, δε, παροχής από τον χρήστη αναληθών, ανακριβών και/ή ελλιπών πληροφοριών, απαλλάσσεται η εταιρεία μας από την ευθύνη για την εγκυρότητα των παρεχόμενων στον χρήστη συμβουλών και από την ευθύνη για ζημία του χρήστη από ακατάλληλη για τις ανάγκες του πληροφορία ή/και συμβουλή.

 

Το www.ypharmacy.gr σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ), η οποία προκύπτει για χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, ή για τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ακόμα, το www.ypharmacy.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ζημία ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς ή/και άλλα κακόβουλα προγράμματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από χρήστη/επισκέπτη για πρόσβασή του στον παρόντα δικτυακό τόπο, ούτε ευθύνεται για ζημία που έχει σχέση με αδυναμία εκτέλεσης, λάθος, παράλειψη, διακοπή, ελάττωμα, καθυστέρηση λειτουργίας ή εκπομπής ή πτώση συστήματος κλπ.

 

Ο παρών δικτυακός τόπος, προκειμένου να διευκολύνει και εξυπηρετεί τους χρήστες/επισκέπτες του, μπορεί να παρέχει μεταξύ άλλων σύνδεση μέσω «συνδέσμων» hyperlinks ή διαφημιστικών banners, με ιστοσελίδες και δικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πολιτική ασφάλειας, την πληρότητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ή τους όρους χρήσης των, το www.ypharmacy.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί, ούτε φέρει ευθύνη. Η σύνδεση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη/επισκέπτη. Οι ως άνω τρίτοι, πάροχοι των εν λόγω δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων, έχουν και την πλήρη (αστική και ποινική) ευθύνη για την ασφάλεια, το σύννομο και την εγκυρότητα του περιεχομένου των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης του www.ypharmacy.gr, όπως ενδεικτικά ευθύνης περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας η οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου. Κατά συνέπεια, οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να απευθύνονται απευθείας στους ανωτέρω τρίτους παρόχους, για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων τους. Παρά το γεγονός ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται ότι το www.ypharmacy.gr ούτε υποχρεούται, ούτε δύναται να ελέγξει την ασφάλεια και το περιεχόμενο τόσο των δικτυακών τόπων και ιστοσελίδων όσο και των υπηρεσιών τρίτων, στις οποίες παρέχει πρόσβαση, εντούτοις δικαιούται οποτεδήποτε να αφαιρεί, να τροποποιεί ή να διακόπτει οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου ή σύνδεση με δικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες τρίτου, εάν κατά την κρίση της απειλείται ή παραβιάζεται ο νόμος ή οι παρόντες Όροι.

 

Συμπεριφορά και υποχρεώσεις των χρηστών/επισκεπτών

 

Οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να τηρούν όλους τους σχετικούς Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των νομοθεσιών που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την προστασία του ανταγωνισμού κλπ. Επίσης οι χρήστες/επισκέπτες οφείλουν να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού κατά τρόπο σύμφωνο με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους.

 

Οποιαδήποτε έξοδα ή αποζημίωση που τυχόν κληθεί να καταβάλλει το www.ypharmacy.gr, λόγω παραβάσεως από χρήστη/επισκέπτη των υποχρεώσεών του που απορρέουν από του παρόντες Όρους, βαρύνουν τον εν λόγω χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος υποχρεούται να τα καταβάλλει στο www.ypharmacy.gr άμεσα και χωρίς να απαιτείται να προσφύγει η τελευταία στα δικαστήρια.

 

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Ο παρών δικτυακός τόπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του www.ypharmacy.gr και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

 

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του.

 

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.ypharmacy.gr και που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, είναι ιδιοκτησία του   ή τρίτων και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια του www.ypharmacy.gr ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά και την σχετική ευθύνη γι’ αυτά.

 

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή των ανωτέρω στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρησης ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

 

Προσωπικά δεδομένα

 

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.ypharmacy.gr και τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

 

 

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το www.ypharmacy.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.ypharmacy.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν τον αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το www.ypharmacy.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το www.ypharmacy.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

Συγκέντρωση πληροφοριών:

 

Το www.ypharmacy.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο www.ypharmacy.gr

 

Χρήση των Πληροφοριών: Το www.ypharmacy.gr συλλέγει δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.ypharmacy.gr Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το www.ypharmacy.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.ypharmacy.gr, (iv) ειδικές προσφορές του www.ypharmacy.gr .

 

Πρόσβαση στις Πληροφορίες: Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του www.ypharmacy.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε στα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.ypharmacy.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.ypharmacy.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.ypharmacy.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

 

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

 

Το www.ypharmacy.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το www.ypharmacy.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το www.ypharmacy.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το www.ypharmacy.gr . Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας εγγραφής του www.ypharmacy.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

 

Το www.ypharmacy.gr αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους. Οι χρήστες/επισκέπτες ωστόσο πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε ενέχει τον κίνδυνο ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτους.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Το www.ypharmacy.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το www.ypharmacy.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό για τη πληρωμή μέσω PayPal, είναι ασφαλής διότι το PayPal χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τήν σύνδεση στην ιστοσελίδα του www.ypharmacy.gr.

 

Τέλος, στο www.ypharmacy.gr δεν χρειάζεται να γνωστοποιήσετε ποτέ τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.

 

 

Cookies

 

Το www.ypharmacy.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.ypharmacy.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.ypharmacy.gr.

 

 

Διαφημιστικά και ενημερωτικά μηνύματα

 

Ο χρήστης/επισκέπτης του παρόντος δικτυακού τόπου έχει την δυνατότητα, εάν το επιθυμεί, να ζητά να πληροφορείται για νέα προϊόντα που διαθέτει το www.ypharmacy.gr μέσω αυτού ή/και στα φυσικά της καταστήματα, όπως και για τυχόν άλλες προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω τηλεφώνου, e-mail, ή με το ταχυδρομείο. Ο χρήστης/επισκέπτης που το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει τη διακοπή λήψης τέτοιων μηνυμάτων.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο

 

Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Αθήνας.

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Ελλάδα

Online παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος:

1) Επιλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τα προσθέτετε στο καλάθι αγορών σας.
2) Στο καλάθι μπορείτε, είτε να προσθέσετε/αφαιρέσετε κάποιο προϊόν, είτε να επεξεργαστείτε την ποσότητα των προϊόντων, που έχετε ήδη επιλέξει.
3) Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, εάν είστε νέος πελάτης.
4) Επιλέγετε τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής της.
5) Τέλος επιλέγετε ολοκλήρωση της παραγγελίας, προκειμένου να καταχωρηθεί στο σύστημα μας.
6) Μόλις η παραγγελία σας σταλεί, θα λάβετε ενημερωτικό email/sms.


Τηλεφωνική παραγγελία:

1) Μπορείτε να μας καλέσετε στο 22910 90000 (αστική χρέωση), προκειμένου να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
Σημείωση: Για  την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι προτιμότερο να έχετε διαθέσιμους τους κωδικούς των προϊόντων, που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Τμήμα Εξυπηρέτησης: Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου - Κυριακής και Αργιών

 

Κύπρος

Προς το παρόν είναι δυνατή μόνο η πραγματοποίηση Online παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Online παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος:

1) Επιλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τα προσθέτετε στο καλάθι αγορών σας.
2) Στο καλάθι μπορείτε, είτε να προσθέσετε/αφαιρέσετε κάποιο προϊόν, είτε να επεξεργαστείτε την ποσότητα των προϊόντων, που έχετε ήδη επιλέξει.
3) Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, εάν είστε νέος πελάτης.
4) Επιλέγετε τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής της.
5) Τέλος επιλέγετε ολοκλήρωση της παραγγελίας, προκειμένου να καταχωρηθεί στο σύστημα μας.
6) Μόλις η παραγγελία σας σταλεί, θα λάβετε ενημερωτικό email/sms.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή για κάποια παραγγελία;

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

Αποστολές στην Ελλάδα

Οι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και Speedex.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο εταιρειών κατά την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας αναφέροντας την εταιρεία που σας εξυπηρετεί στο πεδίο των σχολίων στην φόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών ή αναφέροντας μας προφορικά την εταιρεία που επιθυμείτε κατά την πραγματοποίηση τηλεφωνικής παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

 1. Αντικαταβολή.
  Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας. Εσείς επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 1,50€.

  Υποσημείωση για πληρωμές με Αντικαταβολή: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα (χρεωστική / πιστωτική) θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την πραγματοποίηση της παραγγελία σας. Για να μας ενημερώσετε, σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να αναγράψετε στα "Σχόλια Παραγγελίας" ότι επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα ή κατά την διάρκεια τηλεφωνικής παραγγελίας να μας ενημερώσετε προφορικά.

 2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
  Αν θέλετε να πληρώσετε το κόστος της παραγγελίας και της μεταφοράς της χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.

 3. Πληρωμή με PayPal.
  Μπορείτε να πληρώσετε το κόστος της παραγγελίας και της μεταφοράς χρησιμοποιώντας την υπηρεσία PayPal.

 4. Πληρωμή με Κατάθεση.
  Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατάθεση στoυς τραπεζικούς μας λογαριασμούς, με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

Για αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 2,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 0,90€.

Για αγορές από 39€ και άνω και μέχρι 3 kg βάρους η αποστολή είναι δωρεάν.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το www.ypharmacy.gr για τα έξοδα αποστολής.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική.

Προς το παρόν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος μόνο για την Κύπρο και η Πληρωμή πραγματοποιείται με Paypal η Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το www.ypharmacy.gr για τα έξοδα αποστολής.

 

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 7 - 12 εργάσιμες ημέρες.

Η ενημέρωση της πορείας της παράδοσης θα γίνεται με σχετικό ενημερωτικό e-mail ή SMS με τον σύνδεσμο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 6,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 2,00€.

Για αγορές από 120€ και άνω και μέχρι 3 kg βάρους η αποστολή είναι δωρεάν.

Οι αποστολές με την επισήμανση "χωρίς έξοδα αποστολής" αφορούν μόνο τις αποστολές εντός Ελλάδας. Για όλες τις αποστολές εκτός Ελλάδας υπάρχει η ανάλογη χρέωση.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Αποστολή με Courier Express

Ο χρόνος παράδοσης της express αποστολής ανέρχεται στις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Για express αποστολές έως 3kg το κόστος των μεταφορικών είναι 15,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 5,00€.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Παραλαβή από το φαρμακείο

Σε αυτή την περίπτωση παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το φαρμακείο μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας (μέσω SMS ή Email). Με την παρέλευση 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα διαγράφεται από το σύστημά μας.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 20:00

 

Απόδειξη / τιμολόγιο

Μέσα στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, υπάρχει δυνατότητα να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο.

Τι διαφορά έχουν τα έξοδα μεταφοράς/αποστολής από τα έξοδα αντικαταβολής

Τα έξοδα μεταφοράς έχουν να κάνουν μόνο με την αποστολή του δέματος, ενώ τα έξοδα αντικαταβολής έχουν να κάνουν μόνο με την διαδικασία είσπραξης των χρημάτων (είναι η αμοιβή που παίρνει η εταιρεία ταχυμεταφορών για την εκτέλεση/διεκπεραίωση της συναλλαγής με χρήση της υπηρεσίας της αντικαταβολής). Είναι δύο διαφορετικές χρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρεωθείτε με έξοδα αντικαταβολής επιλέξτε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής που δεν έχει τέτοια χρέωση (πιστωτική κάρτα - paypal - κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για να παραλάβω την παραγγελία μου;

Αποστολές στην Ελλάδα

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα ( θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή SMS για την πορεία παράδοσης). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες μέρες. Το τμήμα παραγγελιών του www.ypharmacy.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

 

Παραλαβή από το φαρμακείο

Σε αυτή την περίπτωση παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το φαρμακείο μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως της αξίας της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας (μέσω SMS ή Email). Με την παρέλευση 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα διαγράφεται από το σύστημά μας.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:
Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 - 20:00

 

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική.

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 7 - 12 εργάσιμες ημέρες.

Η ενημέρωση της πορείας της παράδοσης θα γίνεται με σχετικό ενημερωτικό e-mail ή SMS με τον σύνδεσμο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Αποστολή με Courier Express

Ο χρόνος παράδοσης της express παράδοσης ανέρχεται στις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Προϊόντα με την ένδειξη "Διαθέσιμα" θεωρούνται όλα τα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν αυθημερόν ή και μέχρι 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία προσθήκης τους σε παραγγελία. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αυτό το χρονικό περιθώριο δεν μπορεί να τηρηθεί, το ypharmacy θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά και να σας εξυπηρετήσει με τον ταχύτερο τρόπο. Σκοπός μας είναι να αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες μας το ταχύτερο δυνατόν, αποφεύγοντας όποια καθυστέρηση.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή πριν την αποστολή της.

Εφόσον η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί από τον πελάτη με πιστωτική κάρτα, κατάθεση στην Τράπεζα ή Paypal, αναλαμβάνουμε να επιστρέψουμε το συνολικό ποσό. Τραπεζικά έξοδα που τυχόν προκύψουν θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον χρήστη της ιστοσελίδας.
 

Για ακύρωση της παραγγελίας σας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε email στο info@ypharmacy.gr ή fax στο 22910 90001 ή να τηλεφωνήσετε στο 22910 90000 (αστική χρέωση).

Μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου ή κάποιο είδος;

Η κατάσταση των προϊόντων ελέγχεται πριν την αποστολή της κάθε παραγγελίας. Εάν, ωστόσο, διαπιστωθεί πρόβλημα, ο καταναλωτής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994 και σύμφωνα με όσα προβλέπει η Οδηγία 2011/83/ΕΕ, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013), που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

 

Η επιστροφή των χρημάτων θα αντιστοιχεί στην τιμή λιανικής του προϊόντος/προϊόντων που αγοράσατε και στα αρχικά έξοδα μεταφοράς, εάν υπάρχουν (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων, που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης, που εμείς προσφέρουμε).

 

Το www.ypharmacy.gr δικαιούται, να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα προϊόντα ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις, ότι έστειλε πίσω τα προϊόντα.

 

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων.

 

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

 

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

 

Αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλακτος.

 

 

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο info@ypharmacy.gr, με την ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και σημειώνοντας την ημερομηνία και τον αριθμό του παραστατικού αγοράς.

 

Εφόσον το www.ypharmacy.gr ενημερωθεί για την επιθυμία του πελάτη για άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, θα αποστείλει ηλεκτρονικά ένα υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, προκειμένου να συμπληρωθεί από τον πελάτη.

 

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή εσφαλμένη αποστολή προϊόντων.

 

 

Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα είναι:

 

Μερτύρης Παναγιώτης & ΣΙΑ ΙΚΕ

Λ. Αγίας Μαρίνας – Κορωπίου 80, ΤΚ 19400.

Τηλέφωνο : 22910 90000

Fax: 22910 90001

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η σύνδεσή στην ιστοσελίδα του ypharmacy, είναι ασφαλής με την χρήση τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί (2048 bits) διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του www.ypharmacy.gr.

Η σύνδεσή στην ιστοσελίδα του ypharmacy για τη ολοκλήρωση πληρωμών μέσω PayPal, είναι και αυτή ασφαλής διότι το PayPal χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer).