Το Μυστικό της Υγιούς και Λαμπερής Επιδερμίδας: Ανακαλύψτε τα Πλεονεκτήματα των Serum Προσώπου

Η επιδερμίδα μας είναι πολύτιμη και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι τα serum προσώπου. Το serum ή ορός είναι ένα προϊόν με υψηλή συγκέντρωση σε δραστικές ουσίες που δρα σε μεγαλύτερο βάθος στην επιδερμίδα μας, από ότι μια απλή κρέμα ενυδάτωσης.

Αποτελείται από ενεργά συστατικά σε συμπυκνωμένη μορφή και σε υψηλότερη συγκέντρωση. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες. Η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

 

Με λίγα λόγια, τα serum προσώπου:

Ενυδατώνουν Βαθιά: Τα serum προσώπου περιέχουν υψηλή συγκέντρωση υγρασίας και μπορούν να βοηθήσουν στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθιστώντας την απαλή και λαμπερή.

Προσφέρουν Αντιγήρανση: Περιέχουν αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των πρώτων σημαδιών της γήρανσης και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα.

Βελτιώνουν την Υφή του Δέρματος: Τα serum προσώπου μπορούν να βελτιώσουν την υφή του δέρματος, καθιστώντας το πιο λείο και απαλό στην αφή.

Καταπραΰνουν την Επιδερμίδα: Ορισμένα serum περιέχουν καταπραϋντικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του ερεθισμού και των κοκκινίλων στο πρόσωπο.

Είναι Ελαφριά και απορροφώνται γρήγορα: Η ελαφριά υφή των serum καθιστά εύκολη την απορρόφησή τους από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα.

 

Πως όμως επιλέγω ποιο είναι το κατάλληλο serum για εμένα; Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας σε κάθε ηλικία είναι διαφορετικές.

  • Στα 20, το δέρμα συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα αφυδάτωσης λόγω της ορμονικής έξαρσης της εφηβείας. Ένας ενυδατικός ορός που περιέχει υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και να την προστατεύσει από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ο ήλιος και η ρύπανση.
  • Στα 30, ο κυτταρικός μεταβολισμός επιβραδύνεται και η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει ελαστικότητα. Στόχος σας είναι να ενεργοποιήσετε τους ινοβλάστες. Επιλέξτε έναν ορό πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ που θα ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, βοηθώντας την επιδερμίδα σας να παραμείνει λεία και σφριγηλή. 
  • Στα 40+, η επιδερμίδα χρειάζεται πιο ενισχυμένη φροντίδα. Η ρετινόλη είναι ένα ισχυρό αντιγηραντικό συστατικό που ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Ένας ορός που περιέχει ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των ρυτίδων και να βελτιώσει την υφή του δέρματος. 

Επιλέξτε τους κατάλληλους ορούς προσώπου για κάθε στάδιο της ζωής σας και διατηρήστε την επιδερμίδας σας υγιή και λαμπερή με τα προϊόντα που προσφέρουμε στο ypharmacy. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για περισσότερες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τις ατομικές ανάγκες σας.